Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Generelle uddannelsesdokumenter

​​​Fra denne side er der adgang til uddannelsesdokumenter og retningslinjer af generel karakter, som ligger til grund for specifikke uddannelsesdokumenter for semestre/moduler eller som bruges på tværs af semestre/moduler.

Bekendtgørelser

Bekendtgørelse og studieordning for uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje BEK nr 29 af 24/01/2008 ligger til grund for den modulopbyggede uddannelse

Bekendtgørelsefor uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje BEK nr 508 af 30.5.2016 ligger til grund for den semesteropbyggede uddannelse.

Studieordninger

Bekendtgørelse og studieordning for uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje BEK nr 29 24/01/2008 indeholder studieordning gældende for alle udbud af sygeplejerskeuddannelse i Danmark i den modulopbyggede uddannelse.

Lokalt tillæg til bekendtgørelse og studieordning - uddannelseslovgivningen af 2008 (pdf)

Fælles studieordning for VIA sygeplejerskeuddannelsen af 2016 gælder for alle udbudssteder af sygeplejerskeuddannelsen i VIA.

Generelle retningslinier

Dokumentet Ansvar ved medicinhåndtering​ blodkomponenter​​ beskriver regelsæt knyttet til medicinhåndtering på tværs af uddannelsesforløbet ved Sygeplejerskeuddannelsen i Aarhus.

Juridiske retningslinjer for indsamling af patientdata til brug i opgaver og projekter​, beskriver regelsæt for studerende arbejde med empirisk materiale der involver patienter m.fl.

Dokumentet Re​tningslinjer for opgaver (pdf) VIA beskriver regelsæt for studerendes skriftlige produktioner ved Sygeplejerskeuddannelsen i Aarhus​

 Kontakt

​Carsten Nielsen
Uddannelseskoordinator
E: cani@via.dk
T: +45 87 55 20 54

 Links