Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Praktikportalen

​​Praktikportalen er en landsdækkende portal, der bruges til alle uddannelser, der hører ind under de danske professionshøjskoler, som benytter praktik i løbet af uddannelsen.

Praktikportalen håndterer alt omkring en studerendes praktikforløb. Personale på uddannelsen, studerende samt personale på det enkelte praktiksted har adgang til Praktikportalen. Det kræver ”log ind” at benytte portalen.

Når uddannelsen har registreret dig som kommende praktikvejleder, modtager du automatisk adgangskode pr. mail.

Praktikportalen håndterer studerende på tværs af alle uddannelser, der hører ind under De Danske Professionshøjskoler. Det betyder, at der er praktiksteder, der selv opretter pladser direkte i Praktikportalen og praktiksteder, hvor det er den studerende eller UC-personale, der har ansvaret for at oprette praktikpladser. Hvilken kategori man som praktiksted hører ind under afhænger af den uddannelse, som praktikstedet er tilknyttet.

Praktikportalen skal håndtere studerende på tværs af alle uddannelser, der hører ind under De Danske Professionshøjskoler. Det betyder, at Praktikportalen både understøtter de studerende, der selv skal finde en praktikplads samt studerende, der kan ønske og fravælge pladser.

Den nemmeste måde at lære Praktikportalen at kende på, er "at kaste dig ud i det". Løsningen er designet, så den er intuitiv og brugervenlig, men der ligger screensteps-vejledninger tilgængeligt til støtte.

Klik her for at komme til praktikportalen.

 Kontakt

​Anne Mette Brønnum
Studieservice, Campus Aarhus C, praktikteam
E: ambr@via.dk
T: +45 87 55 33 09